Οινοποιητική Μονεμβασιάς Τσιμπίδη

Αναζήτηση

Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα πολιτική αναρτάται στην ιστοσελίδα μας, προκειμένου να ενημερωθεί ο χρήστης της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (e-shop)κατά τρόπο συνοπτικό, κατανοητό, σαφή και ευκόλως προσβάσιμο,σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων.

Στην εταιρία με την επωνυμία “Γ.ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ”, με διεύθυνση άσκησης δραστηριότητας στην ΕΛΛΑΔΑ, περιοχή ΡΕΜΑ ΓΟΥΛΕΣΗ στον ΑΓΓΕΛΩΝΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, Δήμος ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ / ΛΑΚΩΝΙΑΣ, Νομός ΛΑΚΩΝΙΑΣκαι συγκεκριμένα επί της εθνικής οδού ΤΑΡΑΨΑΣ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, μεΑΦΜ082878374, ΔΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ (εφεξής «Η Επιχείρηση») σεβόμαστε απόλυτα τους πελάτες μας και ανάγουμε την προστασία των δεδομένων σας σε προτεραιότητά μας.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής η «Πολιτική Δεδομένων» ή «ΠΠΠΔ») έχει θεσπιστεί από εμάς ως «Υπευθύνους της Επεξεργασίας», με σκοπό τη δική σας ενημέρωση, αναφορικά με την πολιτική της Επιχείρησης στη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων.

  1. Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε;

Η Επιχείρηση συλλέγει, αποθηκεύει και χρησιμοποιεί τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή σας, μεταξύ των οποίων την διεύθυνση IP, την γεωγραφική τοποθεσία,τον τύπο -την έκδοση του περιηγητή και το λειτουργικό σας σύστημα.
  • Πληροφορίες σχετικές με τις επισκέψεις σας και τη χρήση του ιστοτόπου,συμπεριλαμβανομένης της εξωτερικής πηγής, της διάρκεια της επίσκεψης, τις προβολές σελίδων και τη διαδρομή πλοήγησης στον ιστότοπο.
  • Πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο, τον τρόπο και τη συχνότητα της χρήσης του ιστοτόπου.
  • Πληροφορίες τις οποίες εισάγετε κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπο, όπως την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (emailaddress).
  • Πληροφορίες που εισάγετε κατά τη δημιουργία του προφίλ σας στον ιστότοπό μας,όπως το όνομα, το επώνυμο, τη διεύθυνση και τον τηλεφωνικό σας αριθμό.
  • Πληροφορίες τις οποίες εισάγετε κατά την ρύθμιση των συνδρομών σας και για τον σκοπό της αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) / ενημερωτικών δελτίων (newsletter), όπως το όνομα,το emailaddress και την ιδιότητά σας (δημοσιογραφική, επαγγελματική, καταναλωτική).
  • Πληροφορίες σχετικές με τις αγορές, τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε και τις συναλλαγές που κάνετε στον ιστότοπο/ e-shop, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση, τον τηλεφωνικό αριθμό,την τράπεζα και το email address σας.
  • Πληροφορίες σχετικές με τη λίστα επιθυμιών και τις προτιμήσεις σας σε μια κατηγορία προϊόντων, τόσο από τις αγορές, όσο και από τιςonline κρατήσεις για επίσκεψη – ξενάγηση στο οινοποιείο μας.
  • Πληροφορίες που περιέχονται σε οποιαδήποτε επικοινωνία σας με εμάς μέσω email, μέσω του ιστοτόπου, ή μέσω των socialmediaπου χρησιμοποιούμε και αναφέρονται στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου επικοινωνίας και των μεταδεδομένων (metadata).
  • Το όνομα χρήστη των κοινωνικών μέσων δικτύωσής σας, εάν αλληλεπιδράτε μαζί μας μέσω αυτών των καναλιών.
  • Πληροφορίες που εντάσσετε στα βιογραφικά σας σημειώματα όπως το όνομα, το επώνυμο, την ημερομηνία γέννησης, τις σπουδές σας, την επαγγελματική σας εμπειρία, τα ενδιαφέροντά σας κλπ.
  • Πληροφορίες που συλλέγονται από τη χρήση cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
  • Οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία μας γνωστοποιείται από εσάς.

Σύμφωνα με την ΠΠΠΔ, για οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία τρίτου προσώπου μας γνωστοποιείτε, θα πρέπει να έχετε λάβει την συναίνεσή αυτού (τρίτου) αναφορικά με την επεξεργασία και κοινοποίηση της.

  1. Πως συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η Επιχείρηση συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Όταν συνδέεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ιστοτόπου μας.
  • Όταν περιηγείστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ιστοτόπου μας.
  • Όταν συμπληρώνετε την ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα μας για να προχωρήσετε στην παραγγελία σας και στην αγορά ενός προϊόντος.
  • Όταν επικοινωνείτε (τηλεφωνικά,μεemail, ή μέσο κοινωνικής δικτύωσης) μαζί μας για να προχωρήσετε στην παραγγελία σας και στην αγορά ενός προϊόντος.
  • Όταν παρακολουθείτε ηλεκτρονικά την εξέλιξη της παραγγελίας σας.
  • Όταν αιτείστε την επιστροφή κάποιου προϊόντος
  • Όταν κάνετε onlineκράτηση για επίσκεψη – ξενάγηση στο οινοποιείο μας.
  • Όταν εγγράφεστε στον ιστότοπό μας.
  • Όταν δημιουργείτε το προφίλ σας στον ιστότοπό μας.
  • Όταν επικοινωνείτε (τηλεφωνικά, μεemailή μέσο κοινωνικής δικτύωσης) μαζί μας, για να δημιουργήσετε ή να διαχειριστείτε την εγγραφή ή το προφίλ σας στον ιστότοπό μας.
  • Όταν μας αποστέλλετε τα βιογραφικά σας σημειώματα.
  • Όταν μας αποστέλλετε μήνυμα από κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
  • Όταν επικοινωνείτε (τηλεφωνικά, μεemail,ή μέσο κοινωνικής δικτύωσης) μαζί μας για οποιονδήποτε λόγο και μας γνωστοποιείτε πάσης φύσεως προσωπικά σας δεδομένα.

Η με τον ανωτέρω τρόπο γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων από τους χρήστες της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος της “Γ.ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ” συνιστά αποδοχή των όρων χρήσης των δεδομένων αυτών σύμφωνα με το παρόν. Οι επισκέπτες-χρήστες του ιστοχώρου www.monemvasiawinery.gr παρέχουν κατά τα παραπάνω την κατά νόμο απαιτούμενη συγκατάθεσή τους προς επεξεργασία των παρεχόμενων προσωπικών τους δεδομένων, από την Επιχείρηση, στο πλαίσιο πάντα της ισχύουσας νομοθεσίας.

  1. Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η Επιχείρηση επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Αποστολή – παραλαβή των αγαθών που αγοράζετε από εμάς / αποτροπή λάθους, παρακολούθηση, ενημέρωση – εκτέλεση της παραγγελίας, διαμεσολάβηση για σύναψη κύριας σύμβασης.
  • Διεκπεραίωση online κράτησης – επίσκεψης.
  • Έκδοση και αποστολή τιμολογίων / αποδείξεων αγοράς των αγαθών που αγοράζετε από εμάς.
  • Έκδοση εγγυήσεων για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αγοράζετε από εμάς.
  • Συμμόρφωση εν γένει με τις συμβατικές μας προς εσάς υποχρεώσεις ή κατ΄ εφαρμογή διατάξεων νόμου ή σε εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων.
  • Ενημέρωσή σας σχετικά με τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας.
  • Ανάθεση αναζήτησης ενδεχόμενων αλλαγών, ακυρώσεων ή επιστροφών, σε περίπτωση ανώμαλης εξέλιξης της συναλλαγής.
  • Βελτίωση της διαχείρισης του ιστοτόπου και της επιχείρησής μας.
  • Προσαρμοσμένη διαμόρφωση του ιστοτόπου για εσάς.
  • Βελτίωση διαχείρισης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (e-shop).
  • Αποστολή μη διαφημιστικών μηνυμάτων.
  • Αποστολή ειδοποιήσεων μέσω email σχετικά με τα αιτήματά σας.
  • Αποστολή newsletterμέσω emailσε περίπτωση που το αιτηθείτε (με απλή δυνατότητα ανάκλησης ανά πάσα στιγμή).
  • Παροχή στατιστικών δεδομένων των χρηστών μας σε τρίτα μέρη (τα οποία δεν θα είναι σε θέση να ταυτοποιήσουν κανένα χρήστη από αυτές τις πληροφορίες)
  • Διαχείριση αιτημάτων και παραπόνων που μας υποβάλλετε.
  • Προφύλαξη για την ασφάλεια του ιστοτόπου / πρόληψη για περιπτώσεις απάτης.
  • Εκτίμηση των βιογραφικών σημειωμάτων για λόγους πρόσληψης δυναμικού.

Με την παρούσα ΠΠΠΔ σας διαβεβαιώνουμε πως δεν θα διοχετεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα δίχως την συναίνεσή ή για τους λοιπούς λόγους που αναφέρονται στην επόμενη παράγραφο, ή για τις περιπτώσεις α – δ της τρίτης κουκίδας του άρθρου 5, σε κανέναν τρίτο.

  1. Ποια είναι η νομική βάση της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων:

Η Επιχείρηση προβαίνει σε σύννομη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βάσει των ακολούθων διατάξεων:

  • Της συναίνεσής σας, όπως ορίζεται στο άρθρο 6 παρ. 1α, σε συμφωνία με το άρθρο 7 του ΓΚΠΔ ( Κανονισμός 2016/679).
  • Του απαραίτητου της επεξεργασίας για την εκτέλεση σύμβασης της οποίας το υποκείμενο των δεδομένων είναι συμβαλλόμενο μέρος, όπως ορίζεται στο άρθρο 6 παρ 1 β του ΓΚΠΔ ( Κανονισμός 2016/679).
  • Του απαραιτήτου της επεξεργασίας για τη συμμόρφωση του υπευθύνου επεξεργασίας με έννομη υποχρέωση, όπως ορίζεται στο άρθρο 6 παρ 1 γ του ΓΚΠΔ ( Κανονισμός 2016/679).
  • Του απαραίτητου της επεξεργασίας για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει ο υπεύθυνος επεξεργασίας , όπως ορίζεται στο άρθρο 6 παρ 1 στ του ΓΚΠΔ ( Κανονισμός 2016/679).

 

  1. Ποιοι είναι οι αποδέκτες / Σε ποιους κοινοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα/ Που μεταφέρονται τα προσωπικά σας δεδομένα;

Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Επιχείρησης.

Η Επιχείρηση κάνει κοινή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων με:

  • Εταιρείες που συνεργάζονται μαζί μας για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και να τελεσφορήσει αισίως η συναλλαγή μας.
  • Άλλους τρίτους φορείς, στον βαθμό που απαιτείται για τους εξής σκοπούς: (α) συμμόρφωση μετά από αίτημα οργάνου της Ελληνικής Πολιτείας, δικαστική απόφαση ή ισχύοντα νόμο, (β) αποτροπή παράνομων χρήσεων των Δικτυακών Τόπων μας ή παραβιάσεων των Όρων Χρήσης των Δικτυακών Τόπων μας και των πολιτικών μας, (γ) δική μας προστασία από αξιώσεις τρίτων, και (δ) συμβολή στην αποτροπή ή έρευνα περιπτώσεων απάτης.
  • Τους ειδικούς ή καθολικούς διαδόχους μας σε περίπτωση πώλησης, διάθεσης, συγχώνευσης, εκκαθάρισης της επιχείρησης μας.
  • Άλλους τρίτους στους οποίους εσείς οι ίδιοι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε (ή επεξεργαζόμαστε) στο πλαίσιο του ιστοτόπου/ e-shop μας θα αποθηκεύονται εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο, μερικοί από τους παραλήπτες των δεδομένων που γίνονται αντικείμενο επεξεργασίας, μπορεί να βρίσκονται σε άλλες χώρες, εκτός από αυτήν στην οποία πραγματοποιήθηκε η αρχική συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων τρίτων χωρών (π.χ. ΗΠΑ), στις οποίες δεν εφαρμόζεται η ευρωπαϊκή νομοθεσία.

  1. Για πόσο χρονικό διάστημα κρατάμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα όσο χρειάζεται,ώστε να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα ΠΠΠΔ (εκτός αν απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης).

Γενικά, αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό στην Επιχείρησής μας.

Με την επιφύλαξη της ανωτέρω, η Επιχείρησή μας διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα προβλέπεται ανά περίπτωση από το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο και σε κάθε περίπτωση, για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ετών από την τελευταία ημερολογιακή ημέρα του έτους λήξης της εκάστοτε συναλλακτικής σας σχέσης με την “Γ.ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ”. Σε περίπτωση που οποιοδήποτε αίτημα συνεργασίας / συναλλαγής σας με την Επιχείρησή μας δεν γίνει αποδεκτό και δεν ολοκληρωθεί η συναλλαγή ή η κατάρτιση σύμβασης, τα δεδομένα θα τηρούνται για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών. Σε περίπτωση δικαστικής αντιδικίας τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν θα τηρούνται σε κάθε περίπτωση μέχρι τη λήξη της εκκρεμοδικίας ακόμα και στην περίπτωση υπέρβασης του ανωτέρω χρονικού διαστήματος των είκοσι (20) ετών.

Μερικά άλλα παραδείγματα περιόδων διατήρησης δεδομένων πελατών:

Εγγυήσεις

Εάν η παραγγελία σας περιελάμβανε εγγύηση, τα σχετικά Προσωπικά Δεδομένα θα διατηρηθούν μέχρι το τέλος της περιόδου εγγύησης.

Newsletter

Η δήλωση συγκατάθεσής σας για αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter) τηρείται για όσο χρόνο σας αποστέλλεται newsletter από την Επιχείρηση και πάντως όχι περισσότερο από έξι μήνες από τη διακοπή αποστολής του.

  1. Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Η Επιχείρηση σας ενημερώνει για τα ακόλουθα δικαιώματά σας, όπως αυτά ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία:

  • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας. Αν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας, μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

  • Δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα δεδομένα σας, μπορείτε να μας υποβάλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης).

  • Δικαίωμα διαγραφής/Δικαίωμα στη λήθη.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση, επί της οποίας βασίζεται η επεξεργασία και δεν υπάρχει άλλη νομική βάση για την επεξεργασία.

  • Δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.

  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεών σας ως προς την επεξεργασία.

  • Δικαίωμα εναντίωσης και ανάκλησης συγκατάθεσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας.

Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματός σας. Εάν έχετε δηλώσει τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ,

Σε περίπτωση που βασιζόμαστε στο νόμιμο συμφέρον μας: 

Σε περιπτώσεις όπου επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση το νόμιμο συμφέρον μας, μπορείτε να μας ζητήσετε να σταματήσουμε για λόγους που σχετίζονται με την προσωπική σας κατάσταση. Πρέπει τότε να το πράξουμε αν δεν πιστεύουμε ότι έχουμε νόμιμο επιτακτικό λόγο να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

  1. Πως ασκείτε τα δικαιώματά σας;

Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • Μέσω τηλεφώνου στον αριθμό +30 2732 053 096ή στον αριθμό +30 2732 071 705
  • Μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@monemvasiawinery.gr
  • Μέσω γραπτού μηνύματος συμπληρώνοντας τη φόρμα «επικοινωνία» στην ιστοσελίδα μας.

Για να προστατεύσουμε την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας, θα σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού προχωρήσετε σε οποιοδήποτε αίτημα υποβάλετε με βάση την παρούσα ΠΠΠΔ. Εάν έχετε εξουσιοδοτήσει ένα τρίτο μέρος να υποβάλει αίτημα εκ μέρους σας, θα του ζητήσουμε να αποδείξει ότι έχει την άδειά σας να ενεργήσει για αυτό το σκοπό.

Απαντάμε στα αιτήματά σας χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημά σας. Αν, όμως, το αίτημά σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτημάτων σας, θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.

  1. Είναι ασφαλή τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η Επιχείρηση εγγυάται να διαφυλάξει τα προσωπικά σας δεδομένα δεσμευόμενη να λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία.

  1. Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας από εμάς;

Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

  1. Πού μπορείτε να προσφύγετε σε περίπτωση παραβίασης του ισχύοντος δικαίου για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) contact@dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει το ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

  1. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου;

Ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, θα δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας την επικαιροποίηση της παρούσας, προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ και θα σας ειδοποιούμε με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε, ανά τακτά διαστήματα, την παρούσα Πολιτική Απορρήτου για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα δεδομένα σας.

  1. Cookies

Για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών και βελτιωμένη εμπειρία χρήστη, ο ιστοχώρος www.monemvasiawinery.gr χρησιμοποιεί cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας ιστοχώρος αποθηκεύει στον υπολογιστή των χρηστών/επισκεπτών ή στην κινητή τους συσκευή (Smartphone, tabletκλπ) όταν επισκέπτονται αυτόν μέσω του προγράμματος περιήγησης. Με τον τρόπο αυτό, ο ιστοχώρος θυμάται τις ενέργειές των χρηστών και τις προτιμήσεις τους (όπως κωδικός σύνδεσης, γλώσσα, μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις απεικόνισης) για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να εισαχθούν οι προτιμήσεις αυτές εκ νέου και κάθε φορά που επισκέπτονται τον ιστοχώρο ή φυλλομετρούν τις σελίδες του. Η χρήση ενός ή περισσοτέρων cookies βοηθάει επιπλέον στην κατανόηση της συμπεριφοράς των χρηστών, για τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών. Tαcookies βοηθούν την παρακολούθηση, την απόδοση και την επισκεψιμότητα του ιστοχώρου. Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν αποθηκεύουν προσωπικές σας πληροφορίες ή πληροφορίες, οι οποίες θα επιτρέψουν σε οποιονδήποτε τρίτο να επικοινωνήσει με τον επισκέπτη του δικτυακού τόπου, μέσω email, μέσω τηλεφώνου, κ.λπ. Επιπροσθέτως, με την χρήση των cookies δεν υπάρχει πρόσβαση στα έγγραφα ή αρχεία του υπολογιστή του επισκέπτη – χρήστη. Τα cookies που χρησιμοποιούνται είναι τα εξής:

α) Τα απολύτως απαραίτητα cookies: Τα απαραίτητα cookies είναι καθοριστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστοχώρου, και επιτρέπουν στους χρήστες να περιηγούνται και να χρησιμοποιούν τις λειτουργίες του ιστοχώρου αυτού ακώλυτα (πχ. sessioncookies). Αυτά τα cookies δεν ανιχνεύουν και δεν αποθηκεύουν την ατομική σας ταυτότητα ενώ διαγράφονται μόλις εξέλθετε από τον ιστοχώρο. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν είναι εφικτή η αποτελεσματική λειτουργία του ιστοχώρου. Επιπλέον, χωρίς αυτά τα cookies λειτουργίες όπως η σύνδεση σε λογαριασμό που έχει δημιουργήσει ο χρήστης, ηλεκτρονικές αγορές προϊόντων και online πληρωμές είναι αδύνατες.

β) Τα cookies απόδοσης (performance) έχουν σχέση με τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη συμπεριφορά των χρηστών κατά την πλοήγηση τους στον ιστοχώρο και αποθηκεύουν πληροφορίες σχετικά με στατιστικά χρήσης και απόδοσης αυτού κλπ. Σκοπός των cookies αυτών είναι η συλλογή πληροφοριών που βελτιώνουν στον ιστοχώρο και την περιήγηση σε αυτόν.

γ) Τα cookies χρηστικότητας αποθηκεύουν στοιχεία χρήσης του παρόντος ιστοχώρου τα οποία εμφανίζονται σε επόμενη επίσκεψη σε αυτόν, διευκολύνοντας έτσι το χρήστη. Τα δεδομένα αυτά δεν είναι διαθέσιμα κατά την επίσκεψη τρίτων ιστοσελίδων από τον χρήστη.

δ) Τhird party cookies, όπως υπηρεσίες της Google Analytics. Η υπηρεσία GoogleAnalytics μια υπηρεσία ανάλυσης ιστοχώρων που παρέχεται από τη Google, Inc. (“Google”). Το GoogleAnalytics χρησιμοποιεί cookies, που βοηθούν την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον ιστοχώρο, δημογραφικά στοιχεία, τεχνολογίες προσβασιμότηταςς και άλλα. Τα cookies αυτά διέπονται από την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της Google που θα βρείτε εδώ.

Οι Υπηρεσίες του site μας ενδέχεται να περιλαμβάνουν συνδέσμους προς ιστοσελίδες τρίτων στο μέλλον, στις οποίες ενδέχεται να μεταφερθούν οι χρήστες μας. Ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές περί απορρήτου των εν λόγω ιστοσελίδων τρίτων. Προτρέπουμε τους χρήστες/επισκέπτες μας να διαβάζουν τις δηλώσεις/πολιτικές περί προστασίας δεδομένων κάθε ιστοσελίδας τρίτου μέρους στην οποία συνδέονται από το site μας.

  1. Πληροφορίες διεύθυνσης IP

Κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στις πληροφορίες, καταγράφουμε όσα έχετε πρόσβαση και τη διεύθυνση IP που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στα δεδομένα. Μια διεύθυνση IP είναι ένα μοναδικό αναγνωριστικό που σας δίνεται από τον παροχέα υπηρεσιών Διαδικτύου, όταν συνδέεστε στο Internet. Αυτό μπορεί να διαφέρει κάθε φορά που συνδέεστε ή να οριστεί μόνιμα ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας.

Χρησιμοποιούμε αυτές τις διευθύνσεις για να παρακολουθήσουμε τις κινήσεις σας, να αναλύσουμε τις γενικές τάσεις μιας τέτοιας γεωγραφικής θέσης και με αυτόν τον τρόπο να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Οι διευθύνσεις IP δεν συνδέονται με προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες. Θα αποθηκεύσουμε επίσης την έκδοση του προγράμματος περιήγησής σας, για να ανιχνεύσουμε τις τάσεις σε ποια browsers προτιμούν οι χρήστες. Μπορούμε από καιρό σε καιρό να ανταλλάσσουμε πληροφορίες με αυτούς τους συνεργάτες μας. Οι πληροφορίες αυτές δεν συνδέονται με προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να εντοπίσουν οποιοδήποτε άτομο.

καλωσορίσατε στο
κελάρι μας